NEA

Támogatóink:
NEA ME BGA

Header szöveg

 Csongrád Megyei TIT  ixam logó

tudományos ismeretterjesztés, tehetséggondozás, szakmai klubok, szakkörök, 
nyelvvizsgáztatás, minősített nyelvi képzések 

Cím: 6720 Szeged, Kárász u. 11.

Elérhetőségeink:  Telefon/Fax: 62/426-733; Mobil: 06-30/726-10-63 
E-mail: info@titszeged.hu vagy iroda@tit3szeged.hu 
Ügyfélfogadás:  kedd,szerda: 8:00-12:00

Igény esetén egyéb időpontban telefonos egyeztetés alapján.

 

Pályázati közlemények

A Csongrád Megyei TIT sikerrel pályázott a TÁMOP 2.6.2.-12/1-2012. „Minőségi szolgáltatásnyújtás fejlesztése” c. pályázaton,

melynek keretében lehetősége nyílik munkaerő-piaci szolgáltatások bevezetésére.

A projekt során, szervezetünk kapacitásainak és potenciáljainak felmérése után, egy Szervezetfejlesztési terv került kidolgozásra. A fejlesztési tervnek megfelelően valósultak meg a programfejlesztések, kerültek kiválasztásra a szakértők és a bevezetni kívánt szolgáltatások.

A projekt egyik légyeges eleme a munkaerő-piaci szolgáltatások sztenderdjeit követő minőségirányítási rendszer kidolgozása és bevezetése. Esetünkben nem volt szükség teljesen új minőségirányítási rendszer bevezetésére, hiszen évek óta jogosult használói vagyunk a TIT Total Quality Managementjének (TQM). A projekt során ennek a TQM rendszernek egy új verziója lépett életbe, melynek egy jelentős fejezete tartalmazza a munkaerő-piaci sztenderdeknek megfelelő minőségirányítási előírásokat.

A feladatok megvalósításához az OFA önértékelési modellt biztosított számunkra, tanácsadási szolgáltatásokkal segítette munkánkat.

A Csongrád Megyei TIT ezen pályázat keretében saját belső kapacitásait is fejlesztette, munkatársaink 60 órás Kulturális Projekt Ciklus Menedzsment (KPCM) képzésen vettek részt.

A versenyszférával és civilekkel való együttműködés elősegítésére két rendezvény kerül megrendezésre 2014 februárjában.