NEA

Támogatóink:
NEA ME BGA

Header szöveg

 Csongrád Megyei TIT  ixam logó

tudományos ismeretterjesztés, tehetséggondozás, szakmai klubok, szakkörök, 
nyelvvizsgáztatás, minősített nyelvi képzések 

Cím: 6720 Szeged, Kárász u. 11.

Elérhetőségeink:  Telefon/Fax: 62/426-733; Mobil: 06-30/726-10-63 
E-mail: info@titszeged.hu vagy iroda@tit3szeged.hu 
Ügyfélfogadás:  kedd,szerda: 8:00-12:00

Igény esetén egyéb időpontban telefonos egyeztetés alapján.

 

Megszólal a korona...

 

Megszólal a korona...

 

Jéga Szabó Ferenc

A Magyar Szent Korona „vallomása” a beléépített számok segítségével

 

Csak most 3.000,- Ft/db áron  a készlet erejéig kapható!

Megvásárolható: 6720 Szeged, Kárász utca 11. TIT székház irodájában.

Megszólal a korona

 

„A földi emberiség kultúrtörténetében a teljes földgolyón végighúzódik bizonyos számok megjelenése a különféle mitológiai, korszakmegjelölési, néptörténeti, népköltészeti és mesei területeken.

Ezeket én JELÖLŐSZÁM-oknak nevezem, mert teljes körük kozmológiai szám. Egy részük a Nagykozmosz, más részük a Mikrokozmosznak is nevezhető földi élővilág - az emberi is - rendszeri része, s közöttük sok az átfedés...

Ezen jelölőszámok hihetetlen mennyiségét hordozza a Magyar Szent Korona, nyilvánvalóan abból az időből, mikor ezek a tudások még a tudók - mágusok, magoszok, magocok - birtokában élően megtalálhatódtak, hiszen ezen kívül csak egy magyarázat létezhet: ha a Korona SUGALMAZOTT készítés. - ISTENI ÚTMUTATÁS... Középút nincs!

Könyvünkben ezen számok körét járjuk körbe először, majd megmutogatjuk e számok kavargását, szólni akarását - szerencsés szem számára -, hogy e mérhetetlen, s ma az emberek számára rejtett tudás, minél többünk számára nyilvánvaló, és a Koronára gondolás kapcsán természetes lehessen.

Hogy melyik szám mit takar, azt az „idegenvezetés” során bemutatjuk, bizonyítjuk, kisrészben logikai úton, nagyrészben párhuzamos megjelenések, analógiák bemutatásával, hogy végül a ma embere számára fantasztikus, a mai tudásunk szerinti „lehetetlen” területekre jussunk, amelyek viszont cáfolhatatlanul bizonyítják a „rendkívüli ősi tudás” meglétét, megjelenését a Magyar Szent Koronában.

TERMÉSZETESEN NEM KELL MEGIJEDNI! Nem matekórára vállalkozunk, nem foglalkozunk a számmisztika rejtélyeivel, sem egyéb elvontnak tekinthető vagy misztikus dologgal.

Azt viszont bemutatjuk, hogy bizonyos számok éppúgy megjelennek a Kozmosz vonatkozásában, mint a Mikrokozmosz, - a Föld, és a mikro-Mikrokozmosz: - az emberi lét területén, azok működésében, illetve azt, hogy ezek tetemes része a Magyar Szent Korona alkotója is.”

(a Szerző)